Valkoinen gourmetpizza

Valkoinen gourmetpizza

Tässä ylellisessä pizzassa on täytteenä herkullista Marquis-juustoa ja tuoretta rosmariinia. Nauti pizzasta hyvän viinin kera, nam!

Tee näin:

  • Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, suola, sokeri, öljy ja suurin osa jauhoista. Työstä tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan nousta liinan alla 40 minuuttia. Kuumenna uuni 225 °C. Viipaloi juusto ohuiksi viipaleiksi. Kauli taikina ja aseta se leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskitasossa 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa paloiksi. Lisää päälle juusto, ripottele pinnalle hieman rosmariinia ja pirskota oliiviöljyä. Paista pizzat uunin yläosassa 7-10 minuuttia. Ripottele päälle merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria. Tarjoile kuumana tai haaleana.
Valmis!
Vinkki

Kokeile gourmetpizzan lisäksi perinteistä pizzapohjaa lukuisine täytteineen!

Ainekset

Hiivaa
25 g
Kädenlämpöistä vettä
2½ dl
Suolaa
½ tl
Hienosokeria
1 tl
Oliiviöljyä
2 rkl
Jauhoja
6½ dl
Täyte
Castello® Marquis puna-valkohomejuusto
300 g
Nippu tuoretta rosmariini
1
Oliiviöljyä
1 dl
Merisuolaa
Mustapippuria