Välimerellinen kanasalaatti

Illallinen Pääruoka Lisuke Lounas Välipala
(2)
Kommentit
Välimerellinen kanasalaatti

Välimerellinen salaatti broilerilla ja crème fraîche kastikkeella on ihana herkku niin lounas- kuin päivällispöytäänkin. Kokeile jo tänään!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/valimerellinen-kanasalaatti/

Ainekset

8 annosta
Broilerin rintafileetä
800 g
Suolaa
2 tl
Mustapippuria
Kirsikkatomaatteja
250 g
Ruukku tuoretta tuore basilika tai rucolaa
1
Mustia oliivia
1 dl

Kastike

Aurinkokuivattuja tomaatteja (n. 100 g)
10
400 g
Valkosipulinkynttä puserrettu
2

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ruskista kanafileiden pintaan väri paistinpannulla. Laita fileet uunivuokaan ja paista kypsäksi uunin keskiosassa n. 10-12 min. Anna kanojen jäähtyä ja leikkaa fileet jäähtyneenä viipaleiksi. Asettele kanapalat laakeaan tarjoiluastiaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita kirsikkatomaatit, revi basilikan- tai rucolanlehdet pienimmiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeeksi Crème fraichen ja valkosipulin kanssa. Laita puolet kastikkeesta kanapalojen päälle ja tarjoa puolet salaatin lisukkeena erillisestä astiasta. Ripottele kanojen pinnalle tomaatit, oliivit ja basilika tai rucola.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet