Vadelmamousse

Vadelmamousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Vadelmamousse on taivaallinen jälkiruoka. Vadelmamousse yhdistää raikkaat vadelmat, kermaisen smetanan ja makean valkosuklaan. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa
  • 100 g valkosuklaata
  • 200 g tuoreita vadelmia

Koristeluun

  • raastettua valkosuklaata
  • sitruunamelissan lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan vadelmamousse pilkkomalla valkosuklaa pieniksi paloiksi. Kiehauta smetana kattilassa. Ota kattila pois liedeltä, lisää suklaa kattilaan ja sekoita kunnes suklaa on kokonaan sulanut smetanan sekaan. Laita suklaa-smetana yöksi jääkaappiin. Soseuta tuoreet vadelmat. Säästä muutamia vadelmia koristeluun. Sekoita vadelmasose valkosuklaa-smetanan sekaan ja vatkaa kuohkeaksi. Jaa vadelmamousse annoslaseihin ja koristele raastetulla suklaalla, vadelmilla ja sitruunamelissalla. Tarjoile vadelmamousse heti.

Vinkki

Halutessasi voit korvata smetanan vispikermalla.

Lisää herkullisia ideoita