Tryffelijuusto Hampurilaiset punasipulimarmeladia ja pekonia

Tryffelijuusto Hampurilaiset punasipulimarmeladia ja pekonia

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Hapan-imelä punasipulimarmeladi, paistettu rapea pekoni ja valkohomejuusto, joka pehmenee kuuman hampurilaispihvin päällä, tuloksena fantastinen makujen sinfonia.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Ainekset

  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 maustemitallista mustapippuria

Punasipulimarmeladi

  • 2 punasipulia
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl punaviiniä
  • 1 maustemitallinen suolaa

Lisäksi

  • 4 viipaletta pekonia
  • 150 g Castello White Truffle valkohomejuustoa
  • 4 kpl hampurilaissämpylää
  • romainesalaattia

Tee näin:

Tee näin:

Aloita marmeladin valmistuksella. Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi lohkoiksi. Laita ne kattilaan, lisää sokeri, hunaja, viinietikka, punaviini (viinin voi korvata punaviinietikalla) ja suola. kiehauta ja anna hautua ilman kantta noin 15-20 min kunnes sipuli on pehmeää ja neste haihtunut. Sekoita aina silloin tällöin. Anna marmeladin jäähtyä. Sekoita jauhelihan öljy suola ja pippuri, muotoile neljä pihviä. Grillaa tai paista pihvit pannulla 2-3 min molemmilta puolilta. Paista pekoniviipaleet rapeiksi. Leikkaa juusto viipaleiksi ja laita ne lämpimien pihvien päälle. Grillaa sämpylöitten leikkauspinta ja kokoa hampurilaiset, pihvit, pekoni, marmeladi ja salaatti.