Huomioitavaa: Uppopaistettaessa kannattaa muistaa pitää sammutuspeite käden ulottuvilla. Myös kattilan kansi on hyvä pitää lähellä. Muistathan, että palavaa öljyä ei saa koskaan yrittää sammuttaa vedellä! Kaada käytetty, siivilöity ja jäähdytetty öljy takaisin öljypulloon. Voit käyttää paistorasvaa pari kertaa tai hävittää rasvan nostamalla öljypullon sekajätteeseen.
Vehnäjauhoja
|
5½ dl |
---|---|
Sokeria
|
½ dl |
Kardemummaa
|
1½ tl |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Ripaus suolaa
|
|
2 dl | |
Kananmuna
|
1 |
1½ rkl | |
Auringonkukkaöljyä paistamiseen
|
1 l |
Tomusokeri viimeistelyyn
|
Hunajamelonia
|
n. 300 g |
---|---|
1 prk |