Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

45 minuuttia

Täytetyt portobellot valmistat helposti uunissa. Yllätä kasvissyöjät tällä ihanalla herkulla tai anna sekasyöjille maistuva kasvisvaihtoehto. Kokeile reseptiä

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 8 (n. 600g) portobello-sientä
  • 75 g mustakaalia tai lehtikaalia
  • ½ tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50 g huoneenlämpöistä Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena
  • 1 tl sambal oelek -maustetahnaa
  • 1 viipale vuokaleipää
  • 2 rkl oliiviöljyä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 200 C° asteeseen.
2. Poista sienistä kannat ja hienonna ne.
3. Poista kaalista lehtiruodot ja hienonna ohuiksi suikaleiksi.
4. Laita sienet leivinpaperilla vuoratulle pellille hattupuoli alaspäin.
5. Lisää kaali ja hienonnettu sienien päälle, mausta suolalla.
6. Kuori ja hienonna valkosipuli.
7. Sekoita keskenään valkosipuli, voi ja juustoraaste sekä sambal. Jaa seos sienille.
8. Murenna leipä sienille.
9. Gratinoi täytetyt sienet uunin keskiosassa n. 15 -20 min.
10. Pirskota hiukan oliiviöljyä täytetyille sienille ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita