Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot

45 minuuttia
Täytetyt portobellot valmistat helposti uunissa. Tämä kasvisruoka vie kielen mennessään!

Tee näin:

  • Valmista täytetyt portobellot kuumentamalla ensin uuni 200 C° asteeseen.
  • Poista portobello-sienistä kannat ja hienonna ne.
  • Poista kaalista lehtiruodot ja hienonna sitten ohuiksi suikaleiksi.
  • Laita portobello-sienet leivinpaperilla vuoratulle pellille hattupuoli alaspäin.
  • Lisää kaali ja hienonnettu sienien päälle, mausta suolalla.
  • Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita keskenään valkosipuli, voi ja juustoraaste sekä sambal.
  • Jaa seos sienille. Murenna myös leipä sienille.
  • Gratinoi täytetyt sienet uunin keskiosassa n. 15 -20 min.
  • Pirskota hiukan oliiviöljyä täytetyille portobello-sienille ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
(n. 600g) portobello-sieniä
8
Mustakaalia tai lehtikaalia
75 g
Suolaa
½ tl
Valkosipulinkynsi
1
50 g
Castello® Wästgöta raasteena
1 dl
Sambal oelekia
1 tl
Vuokaleipää
1 siivua
Oliiviöljyä
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita