Tandoorikana

Tandoorikana

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Herkullinen tandoorikana syntyy käden käänteessä. Tarjoile raita-kastikkeen tai maustamattoman jogurtin, salaatin ja riisin kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 broilerinfileetä (yht. n. 500 g)

Marinadi

  • ½ dl Ingman luonnonjogurttia
  • ½ dl tandoori-currytahnaa

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita marinadin ainekset suuressa pakastepussissa. Lisää broileri, sulje pussi ja laita jääkaappiin maustumaan noin neljäksi tunniksi. Laita uuni kuumenemaan grillitoiminnolla 275-asteiseksi. Ruskista halutessasi broilerifileiden pinta pannulla. Laita fileet uunipellille ja paista uunin ylätasolla noin 5 minuuttia. Laske uunin lämpö 150 asteeseen ja paista vielä 10 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita