Suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pehmeä suppilovahverokeitto on syksyn ajankohtainen herkkuruoka. Maukas suppilovahverokeitto syntyy valkoviinin ja pehmeän kerman yhdistelmästä. Tutustu reseptiin!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuori ja hienonna salottisipulit. Ruskista voissa sipulit ja sienet kattilassa.
2. Säästä vähän sieniä koristeluun. Lisää kattilaan viini sekä viinietikka ja keitä kokoon, noin puoleen.
3. Lisää kasvisliemi ja kerma. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 min, lisää smetana, kiehauta. Hienonna keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
4. Lisää keiton pinnalle ennen tarjoilua sieniä ja hienonnettua ruohosipulia.