Suklaakääretorttu

Suklaakääretorttu

40 minuuttia
Tässä suklaakääretortussa on ihanan raikas täyte! Tutustu helppoon ja herkulliseen suklaakääretorttu reseptiin ja ihastuta vieraasi kahvipöydässä.

Tee näin:

Suklaakääretorttu
  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  • Aloita valmistamaan suklaakääretorttu valmistamalla sen pohja. Vaahdota ensin munat ja sokeri.
  • Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon varovasti sekoittaen.
  • Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista kääretorttupohjaa uunissa n. 8 minuuttia.
  • Kumoa pohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna sen jäähtyä hetki.
  • Valmista suklaakääretortun täyte. Raasta valkosuklaasta ohuita lastuja. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää sitrusrahka, sokerit sekä valkosuklaalastut ja sekoita hyvin. Levitä seos jäähtyneelle pohjalle.
  • Kääri suklaakääretorttu tiukalle rullalle ja laita se hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.
  • Tarjoile herkullinen suklaakääretorttu kahvin, teen tai kaakaon kanssa.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Kananmunia
4
Sokeria
1½ dl
Vehnäjauhoa
1 dl
Perunajauhoja
½ dl
Kaakaojauhe
3 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Täyte
2 dl
200 g
Sokeria
½ dl
Vaniljasokeria
2 tl
Valkosuklaa
50 g
Lisää herkullisia ideoita
Kääretorttu
30 minuuttia
Kääretorttu
(11)