Suklaakääretorttu

Suklaakääretorttu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Tässä suklaakääretortussa on ihanan raikas täyte!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 annosta

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna sen jäähtyä hetki. Raasta valkosuklaasta ohuita lastuja. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää sitrusrahka, sokerit sekä valkosuklaalastut ja sekoita hyvin. Levitä seos jäähtyneelle pohjalle. Kääri rullalle ja laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.