Spagettia ja jauhelikastiketta

Spagettia ja jauhelikastiketta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

"Spagettia ja jauhelihakastiketta!" huutavat lapset. Mitä kauemmin annat jauhelihakastikkeen kiehua pannulla, sitä maukkaampaa siitä tulee.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 300 g spagettia
  • Arla Emmental juustoa raastettuna
  • ½ dl punaviiniä
  • ½ lihaliemikuutio
  • ¾ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 400 g tomaattimurskaa
  • ½ tl kidesokeria

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli hienoksi. Paista voissa jokunen minuutti. Lisää jauheliha; suolaa, pippuroi ja ruskista se. Lisää viini ja murenna joukkoon liemikuutio. Kypsennä keskilämmöllä 5 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

2. Kaada joukkoon kerma ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää tomaatit ja sokeri. Tuo kastike kiehuvaksi kannen alla ja keitä vähintään 30 minuuttia. Sekoita silloin tällöin, lisää vähän vettä, jos se kuivuu.

3. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaisesti. Valuta pasta ja sekoita se jauhelihakastikkeen kanssa. Tarjoile juustoraasteen kera.

Vinkki

Tomaattimurska voidaan korvata pienillä säilykekirsikkatomaateilla.

Lisää herkullisia ideoita