Soijapyörykät

Soijapyörykät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(48)

Herkulliset soijapyörykät maistuvat myös lihansyöjille. Kokeile tomaattikastikkeen tai suosikki dippisi kanssa. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 2 dl tummaa soijarouhetta
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi
  • n. 3 dl kasvislientä
  • 1 sipuli
  • 2 kananmunaa
  • 200 g Arla Mustapippuri -tuorejuustoa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 rkl yrttisekoitusta
  • suolaa

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuullota sipuli öljyssä, lisää soijarouhe ja suola. Kääntele seosta, ja lisää muutaman minuutin kuluttua kasvisliemi varoen, seos kiehahtaa hieman. Anna seoksen saostua miedolla lämmöllä. Sekoita kulhossa kananmunat, tuorejuusto, korppujauhot ja yrttimauste. Lisää kulhoon hieman jäähtynyt soijarouheseos. Pyörittele taikinasta pienehköjä pyöryköitä. Paista pyöryköitä 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Vinkki

Voit myös tarjoilla lihapullien kanssa itsetehtyä tomaattikastiketta!

Ohje: kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulisilppu voissa kattilassa. Lisää loput ainekset ja anna kastikkeen kiehua 5 min.

Lisää herkullisia ideoita