Siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto

30 minuuttia
Siskonmakkarakeitto on perinteinen oiva arkiruoka, joka maistuu perheen pienimmillekin.

Tee näin:

Siskonmakkarakeitto
  • Aloita valmistamaan siskonmakkarakeitto laittamalla vesi kattilaan kiehumaan.
  • Kuori ja pilko perunat kattilaan. Kun vesi alkaa kiehua, lisää joukkoon keittojuurekset.
  • Kun keitto alkaa kiehua uudelleen, pienennä lämpötilaa. Lisää samalla keiton joukkoon kasvisliemikuutio, mustapippurit ja laakerinlehdet.
  • Sulata voinokare kuumennetulla paistinpannulla ja pursota siskonmakkaroiden kuorista parin sentin kokoisia makkarapalloja pannulle.
  • Anna makkaroiden ensin ruskistua toiselta puolelta, käännä ne varovasti ja ruskista sitten kevyesti toiselta puolelta.
  • Kun makkarat ovat kypsyneet pannulla, täydennä siskonmakkarakeitto lisäämällä ne keiton joukkoon.
  • Viimeistele siskonmakkarakeitto lisäämällä pinnalle persiljasilppua.
  • Siskonmakkarakeitto on valmista, kun perunat ovat kypsiä (kiehumisaika kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia).
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

Siskonmakkarakeitto
Siskonmakkaroita
500 g
1 rkl
Vettä
1 l
Perunoita
8
Keittojuureksia (pakaste)
200 g
Kasvisfondi
1
Laakerinlehti
2
Kokonaista mustapippureita
10
Persiljaa
Lisää herkullisia ideoita
Nakkikeitto
60+ min
Nakkikeitto
(6)
Hernekeitto
60+ min
Hernekeitto
(6)
Jauhelihakeitto
45 minuuttia
Jauhelihakeitto
(112)