Siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Siskonmakkarakeitto on perinteinen oiva arkiruoka, joka maistuu perheen pienimmillekin.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 annosta

  • 500 g siskonmakkaroita
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 l vettä
  • 8 perunaa
  • 200 g keittojuureksia (pakaste)
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 laakerinlehteä
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • persiljaa

Tee näin:

Tee näin:

Laita vesi kattilaan kiehumaan. Kuori ja pilko perunat kattilaan. Kun vesi alkaa kiehua, lisää joukkoon keittojuurekset. Kun keitto alkaa kiehua uudelleen, pienennä lämpötilaa. Lisää samalla keiton joukkoon kasvisliemikuutio, mustapippurit ja laakerinlehdet. Sulata voinokare kuumennetulla paistinpannulla ja pursota siskonmakkaroiden kuorista parin sentin kokoisia makkarapalloja pannulle. Anna makkaroiden ensin ruskistua toiselta puolelta, käännä ne varovasti ja ruskista sitten kevyesti toiselta puolelta. Kun makkarat ovat kypsyneet pannulla, lisää ne keiton joukkoon. Lisää lopuksi keiton joukkoon vielä persiljasilppua. Keitto on valmista, kun perunat ovat kypsiä (kiehumisaika kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia).

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!