Silli-juustosalaatti

Silli-juustosalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Sillin, täyteläisen Castello juuston, fenkolin ja punasipulin yhdistelmä vie kielen mennessään. Tarjoile alkuruoaksi tai joulupöydässä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 prk matjessillifileitä (200 g)
  • 100 g Castello Daringly Different Monastery -juustoa
  • 1 fenkoli (n. 200 g)
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • mustapippuria

Muikunmätikermaviili

Tee näin:

Tee näin:

Valuta silli ja leikkaa se ohuiksi palasiksi. Leikkaa juusto ohuiksi tikuiksi. Halkaise fenkoli ja kuori sipuli. Leikkaa ne erittäin ohuiksi siivuiksi. Lisää öljy ja pippuri fenkolin ja sipulin siivuihin, sekoita noin puoli minuuttia kunnes ne tuntuvat pehmeiltä. Lisää silli ja juusto. Sekoita mäti kermaviiliin. Tarjoile salaatti kermaviilikastikkeen ja näkkileivän kanssa.