Silli-juustosalaatti

Silli-juustosalaatti

20 minuuttia
Sillin, täyteläisen Castello-juuston, fenkolin ja punasipulin yhdistelmä vie kielen mennessään. Tarjoile alkuruoaksi tai joulupöydässä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan silli-juustosalaatti valuttamalla silli ja leikkaamalla se ohuiksi palasiksi.
  • Leikkaa juusto ohuiksi tikuiksi.
  • Halkaise fenkoli ja kuori sipuli.
  • Leikkaa ne erittäin ohuiksi siivuiksi.
  • Lisää öljy ja pippuri fenkolin ja sipulin siivuihin, sekoita noin puoli minuuttia kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
  • Lisää silli ja juusto.
  • Sekoita mäti kermaviiliin.
  • Tarjoile silli-juustosalaatti kermaviilikastikkeen ja näkkileivän kanssa.
Valmis!

Ainekset

Matjessilliä (200 g)
1 prk
Castello® Wästgöta
100 g
Fenkoli (n. 200 g)
1
Pieni punasipuli
1
Rypsiöljyä
1 rkl
Mustapippuria
Muikunmätikermaviili
200 g
Muikun mätiä
50 g
Lisää herkullisia ideoita
Sillisalaatti
60+ min
Sillisalaatti
(3)