Syksyinen lihapata
•
Syksyn antimia sieniä ja omenia sisältävä lihainen pata on helposti syntyvä herkkuruoka. Nauti pata perunamuusin kera!
Tee näin:
Vinkki
Pekonin sijaan pataan voi käyttää savustettua siankylkeä.
Ainekset
Naudan etuselkää tai lapaa
|
500 g |
---|---|
Keltasipuli
|
1 |
3 rkl | |
Lihaliemikuutio
|
1 |
Mustapippuria
|
1 tl |
Tomaattipyreetä
|
1 rkl |
Soijakastiketta
|
½ rkl |
Vettä
|
3 dl |
Tuoreita sieniä (n. 200 g)
|
8 dl |
Savustettua pekonia
|
100 g |
Omenoita
|
2 |
2 rkl | |
2 dl | |
Silputtua persiljaa
|
1 dl |