Syksyinen lihapata

Syksyinen lihapata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Syksyn antimia sieniä ja omenia sisältävä lihainen pata on helposti syntyvä herkkuruoka. Nauti pata perunamuusin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuutio liha noin 3x3 cm paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pata, lisää voi ja ruskista liha pienissä erissä. Lisää sipuli, lihaliemikuutio, tomaattipyree ja vesi. Anna padan hautua noin tunnin. Leikkaa sienet paloiksi. Poista kodat omenoista ja leikkaa ne paloiksi. Paista sienet ja omenat voissa pannulla ja lisää ne pataan, lisää Créme frâiche ja anna kiehua muutaman minuutin ajan. Koristele persiljalla, tarjoile perunamuusin kera.

Vinkki

Pekoonin voi tilalle pataan voi käyttää savustettua siankylkeä.

Lisää herkullisia ideoita