Semifreddo

Semifreddo

60+ min
Herkullinen semifreddo on viileän raikas herkku kuumiin kesäpäiviin. Helppo 4 raaka-aineen kakku saa makunsa vaniljarahkasta. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita semifreddon valmistus päällystämällä vähintään 1 litran kokoinen vuoka muovikelmulla.
  • Vaahdota kerma.
  • Sekoita keskenään rahka ja kondensoitu maito.
  • Yhdistä vaahdotettu kerma ja rahkaseos.
  • Kääntele joukkoon jäiset vadelmat.
  • Kaada seos vuokaan ja pakasta noin 4 tuntia.
  • Kumoa jäätynyt semifreddo tarjoiluvadille ja nosta jääkaappiin pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
Valmis!
Vinkki

Jos semifreddo on ollut pakkasessa pidempään, esimerkiksi yön yli, nosta se jääkaappiin jo vajaa tunti ennen tarjoilua.

Ainekset

Ainekset
4 dl
200 g
Kondensoitua maitoa
1 dl
Vadelmia
200 g
Koristeluun
Vadelma
Lisää herkullisia ideoita
Marenkimuffinssit
30 minuuttia
Marenkimuffinssit
(5)