Semifreddo

Semifreddo

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

60+ min

Herkullinen semifreddo on viileän raikas herkku kuumiin kesäpäiviin. Helppo 4 raaka-aineen kakku saa makunsa vadelma-valkosuklaarahkasta. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

Koristeluun

  • vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita semifreddon valmistus päällystämällä vähintään 1 litran kokoinen vuoka muovikelmulla.
2. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään rahka ja kondensoitu maito. Yhdistä vaahdotettu kerma ja rahkaseos. Kääntele joukkoon jäiset vadelmat. Kaada seos vuokaan ja pakasta noin 4 tuntia.
3. Kumoa jäätynyt semifreddo tarjoiluvadille ja nosta jääkaappiin pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki

Jos semifreddo on ollut pakkasessa pidempään, esimerkiksi yön yli, nosta se jääkaappiin jo vajaa tunti ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita