Savoijinkaalisalaatti

Savoijinkaalisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Ruokaisa sinihomejuustoa ja savoijinkaalia sisältävä salaatti on erinomainen tarjottava joulupöydässä.

Ainekset

Annokset
  • 400 g savoijinkaalia
  • 2 dl saksanpähkinöitä
  • 1½ dl kuivattuja aprikooseja
  • 2 tl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 150 g Castello Blue Sinihomejuustoa

Tee näin:

Tee näin:

Paahda pähkinät kuivalla, kuumalla paistinpannulla, kunnes ne alkavat saada väriä. Jaa kaalinlehdet pienemmiksi paloiksi. Keitä ne kevyesti suolatussa vedessä noin 1 minuutin ajan ja sitten anna jäähtyä, jotta ne säilyttävät vihreän värinsä. Valuta hyvin pyyhkeen päällä. Silppua aprikoosit. Sekoita etikka, öljy, suola ja pippuri. Kaada seos kaalin päälle ja kääntele. Laita salaatti suurelle vadille ja ripottele päälle saksanpähkinöitä ja aprikooseja. Jaa juusto paloiksi ja koristele salaatti vielä lopuksi juustopaloilla.