Saksanpähkinämarenki

Saksanpähkinämarenki

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Saksanpähkinäinen marenki kermavaahdon ja mansikoiden kera on ihana herkku jälkiruokapöytään. Kaiken lisäksi nopea ja helppo valmistaa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 150 °C:een. Vatkaa valkuaiset ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sokeri vähän kerrallaan. Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille noin 30 cm levyiseksi ympyräksi. Ripottele pähkinät pinnalle. Paista uunin keskiosassa noin tunti. Sammuta uuni ja anna marengin olla uunissa vielä muutaman tunnin ajan. Vaahdota kerma. Lisää rahka ja tomusokeri. Tiputtele marenkipohjan päälle kermavaahtonokareita ja mansikanpuolikkaita.

Lisää herkullisia ideoita