Appelsiini-suklaamarenkijälkiruoka

Appelsiini-suklaamarenkijälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Helppo ja nopea marenkijälkiruoka, jossa appelsiinin maku sulaa hyvin suklaaseen. Kutsuilla tai juhlissa marengit voi tarjoilla kauniisti annoslaseista.

Ainekset

Annokset
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 tl kaakaota
  • 3 tl hienoa sokeria
  • 1 appelsiini
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 25- 30 pientä marenkia

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kerma, kaakao ja sokeri ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Kuori appelsiini veitsellä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Leikkaa jäätelö kuutioiksi. Lisää kerma, appelsiini, jäätelö ja marengit isolle vadille tai annoslaseihin kerroksittain.