Appelsiini-suklaamarenkijälkiruoka

Appelsiini-suklaamarenkijälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Helppo ja nopea marenkijälkiruoka, jossa appelsiinin maku sulaa hyvin suklaaseen. Kutsuilla tai juhlissa marengit voi tarjoilla kauniisti annoslaseista.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 tl kaakaota
  • 3 tl hienoa sokeria
  • 1 appelsiini
  • ½ l vaniljajäätelöä
  • 25- 30 pientä marenkia

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kerma, kaakao ja sokeri ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Kuori appelsiini veitsellä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Leikkaa jäätelö kuutioiksi. Lisää kerma, appelsiini, jäätelö ja marengit isolle vadille tai annoslaseihin kerroksittain.

Lisää herkullisia ideoita