Sahramitikut appelsiinivoitäytteellä

Sahramitikut appelsiinivoitäytteellä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Sahramitikut appelsiinivoitäytteellä ovat herkullinen pikkunaposteltava vaikkapa kahvipöydässä tarjoiltavaksi, tai ihan vain omaksi herkuksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 30 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Murenna hiiva kulhossa. Sulata voi kattilassa. Lisää maito voihin ja lämmitä se kädenlämpöiseksi, noin 37 °C. Kaada neste hiivan päälle ja sekoita kunnes hiiva on sulanut. Lisää rahka, sahrami, sokeri, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikinaa kunnes se on sileä ja tasainen. Nostata liinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Kaada taikina jauhotetulle työtasolle. Muodosta siitä käsin noin 40x35 cm suuruinen levy. Sekoita voi, sokeri, appelsiinikuori ja mehutiiviste. Levitä seos taikinan päälle. Taita levy keskeltä kahtia. Leikkaa taikina 30 kapeaan palaseen. Pyöritä niitä ympäri pari kierrosta ja laita leivinpaperin päälle pellille. Anna vielä nousta 20–30 minuuttia. Paista uunin yläosassa 8-10 minuuttia. Jäähdytä ritilällä.

Lisää herkullisia ideoita