Appelsiini-sahramipullat

Appelsiini-sahramipullat

Sahramipullien ihanan herkullinen täyte on maustettu appelsiinin raastetulla kuorella ja mehulla. Rahka taikinassa saa sahramipullat oikein mehukkaiksi ja maukkaiksi!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Appelsiini-sahramipullat

Sahramipullien ihanan herkullinen täyte on maustettu appelsiinin raastetulla kuorella ja mehulla. Rahka taikinassa saa sahramipullat oikein mehukkaiksi ja maukkaiksi!

Reseptistä valmistuu 50 kpl

Täyte

Voiteluun ja pinnalle

  • 1 kananmuna
  • raesokeria

Ohjeet

Murenna hiiva kulhoon. Sulata voi kattilassa. Lisää kattilaan maito ja lämmitä enintään 37 asteiseksi. Kaada lämmin maito hiivan sekaan kulhoon. Sekoita niin, että hiiva liukenee kunnolla. Lisää maitorahka, sahrami, sokeri, suola ja suurin osa jauhoista. Työstä taikina tasaiseksi ja kiiltäväksi niin, että se irtoaa kulhon reunoista. Lisää tarvittaessa jauhoja. Anna taikinan kohota peitettynä noin 40 minuuttia. Vaivaa taikina jauhotetulle pinnalle. Jaa se kahteen osaan. Kauli kumpikin pala ½ cm paksuisiksi levyiksi. Sekoita keskenään voi ja appelsiinin raastettu kuori, mehu, sokeri ja kaneli. Levitä puolet voiseoksesta kummallekin levylle ja rullaa ne kiinni. Leikkaa kummastakin rullasta 25 palaa. Aseta ne leivinpaperille uunipellille. Anna kohota 20-30 minuuttia. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Voitele pullat vatkatulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskiosassa 5-7 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Suositellut tuotteet