Sadonkorjuupasta

Sadonkorjuupasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Sadonkorjuupasta on syysversio klassisesta Pasta Carbonarasta.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 2 dl maissinjyviä tai tuore maissintähkä
  • 2 porkkanaa n. 200 g
  • 1 pieni kesäkurpitsaa n. 300 g
  • 1 parsakaali n. 250 g
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g savukylkeä
  • 300 g pastaa esim. tagliatelle
  • 4 dl Arla Lempi Crème fraîchea 34% Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • mustapippuria
  • timjamia
  • sitruunamehua
  • 100 g raastettua Castello Daringly Different Monastery -juustoa
  • rucolaa

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa maissinjyvät irti tähkästä, jos käytät tuoretta maissia. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ja kesäkurpitsat puolikuun muotoiseksi. Pieni parsakaalit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuutioi siankylki ja ruskista se rapeaksi paistinpannulla valkosipulin kanssa. Keitä pasta ja lisää kasvikset, kun noin 3 min. keittoaikaa on jäljellä. Kaada keitinvesi pois ja lisää Lempi Crème fraîche. Lisää pinnalle siankylki ja koristele rucolalla. Tarjoile juustoraasteen kanssa.

Vinkki

Savukyljen voi vaihtaa pekoniin tai jättää kokonaan pois.