Sadonkorjuupasta

Sadonkorjuupasta

25 minuuttia
Sadonkorjuupasta on syksyinen Pasta Carbonara. Kokeile maukasta reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan sadonkorjuupasta leikkaamalla ensin maissinjyvät irti tähkästä, jos käytät tuoretta maissia.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ne ja kesäkurpitsat puolikuun muotoisiksi paloiksi. Pilko myös parsakaalit.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuutioi siankylki ja ruskista se rapeaksi paistinpannulla valkosipulin kanssa.
  • Keitä pasta ja lisää kasvikset, kun noin 3 min. keittoaikaa on jäljellä.
  • Kaada keitinvesi pois ja lisää Lempi Crème fraîche.
  • Lisää pinnalle siankylki ja koristele rucolalla.
  • Tarjoile sadonkorjuupasta juustoraasteen kanssa.
Valmis!
Vinkki

Savukyljen voi vaihtaa pekoniin tai jättää kokonaan pois.

Ainekset

Ainekset
Maissinjyviä tai tuore maissintähkä
2 dl
Porkkanoita n. 200 g
2
Pieni kesäkurpitsa n. 300 g
1
Parsakaali n. 250 g
1
Valkosipulinkynsiä
2
Savukylkeä
200 g
Pasta esim. tagliatelle
300 g
4 dl
Mustapippuria
tl
Timjamia
Sitruunamehua
Raastettua Castello® Wästgöta
100 g
Rucola
Lisää herkullisia ideoita