Ruusukaalisalaatti

Ruusukaalisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

30 minuuttia

Ruokaisa ruusukaalisalaatti yhdistää suolaisen ja makean. Nauti sellaisenaan tai tarjoile lisukkeena. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan ruusukaalisalaatti kypsentämällä vehnänjyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti.

2. Leikkaa ruusukaalit puoliksi. Paista ruusukaaleja paistinpannulla voissa noin 3 minuuttia. Pilko mantelit karkeaksi rouheeksi ja sekoita vehnänjyvien joukkoon.

3. Pese appelsiini huolella ja raasta kuori. Purista puolikkaasta appelsiinista mehu talteen. Lisää ruusukaalisalaattiin suola, pippuri ja appelsiinimehu.

4. Ota juustot öljystä. Kokoa tarjoilulautaselle vehnänjyvät, ruusukaalit, juusto ja karpalot.

5. Koristele valmis ruusukaalisalaatti ripottelemalla salaatin päälle vielä appelsiinin raas-tettu kuori ja lehtipersiljaa

Lisää herkullisia ideoita