&w=1680&h=750&scale=both&ak=814e15de&hm=76919353)
Ruusukaalisalaatti
30 minuuttia
Ruokaisa ruusukaalisalaatti yhdistää suolaisen ja makean. Nauti sellaisenaan tai tarjoile lisukkeena. Kokeile reseptiä!
Ainekset
Annokset
- 3 dl vehnänjyviä
- 250 g ruusukaaleja
-
2 rkl Arla voita
- ½ dl manteleita (paahdettu ja suolattu)
- ½ tl suolaa
- 2 maustemitallista mustapippuria
- 1 raastetun appelsiinin kuori
- ½ appelsiinin mehu
-
1 prk Arla Apetina kuutiota öljyssä, valkosipuli ja yrtit
- 1 dl kuivattuja karpaloita
- lehtipersiljaa
Liittyvät reseptit
Tee näin:
Tee näin:
1. Aloita valmistamaan ruusukaalisalaatti kypsentämällä vehnänjyvät pakkauksen ohjeen mukaisesti.
2. Leikkaa ruusukaalit puoliksi. Paista ruusukaaleja paistinpannulla voissa noin 3 minuuttia. Pilko mantelit karkeaksi rouheeksi ja sekoita vehnänjyvien joukkoon.
3. Pese appelsiini huolella ja raasta kuori. Purista puolikkaasta appelsiinista mehu talteen. Lisää ruusukaalisalaattiin suola, pippuri ja appelsiinimehu.
4. Ota juustot öljystä. Kokoa tarjoilulautaselle vehnänjyvät, ruusukaalit, juusto ja karpalot.
5. Koristele valmis ruusukaalisalaatti ripottelemalla salaatin päälle vielä appelsiinin raas-tettu kuori ja lehtipersiljaa