Ruusukaalipasta

Ruusukaalipasta

25 minuuttia
Herkullinen ruusukaalipasta saa makunsa ruskistetusta voista. Tämä ruusukaalipasta on gluteeniton herkku, joka valmistuu helposti. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita ruusukaalipasta huuhtelemalla ruusukaalit ja poista tarvittaessa ulommaiset lehdet. Siisti kanta ja leikkaa ruusukaalit puoliksi. Isoimmat ruusukaalit voit leikata neljään osaan.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  • Valmista sitten ruskistettu voikastike, joka antaa makua ruusukaalipastalle. Mittaa voi pieneen teräskattilaan ja kuumenna pienellä lämmöllä, kunnes voi on ruskistunut. Lisää korianterinsiemenet ja murskattu valkosipulinkynsi. Pidä voi lämpimänä.
  • Sulata kaksi ruokalusikallista voita paistinpannulla ja paista siinä ruusukaaleja, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
  • Valuta pasta ja sekoita joukkoon ruskistettu voikastike. Lisää lopuksi ruusukaalit ja tarjoa ruusukaalipasta heti.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Ruusukaaleja
400 g
2 rkl
Gluteenitonta pasta
350 g
Suolaa ja mustapippuria
1 ripaus
Ruskistettu voikastike:
50 g
Murskattuja korianterin siemeniä
2 tl
Murskattu valkosipulinkynsi
1
Lisää herkullisia ideoita
Lehtikaalipasta
20 minuuttia
Lehtikaalipasta
(18)