Ruusukaalipasta

Ruusukaalipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

25 minuuttia

Herkullinen ruusukaalipasta saa makunsa ruskistetusta voista. Tämä ruusukaalipasta on gluteeniton herkku, joka valmistuu helposti. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Ruskistettu voikastike:

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita ruusukaalipasta huuhtelemalla ruusukaalit ja poista tarvittaessa ulommaiset lehdet. Siisti kanta ja leikkaa ruusukaalit puoliksi. Isoimmat ruusukaalit voit leikata neljään osaan.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

3. Valmista sitten ruskistettu voikastike, joka antaa makua ruusukaalipastalle. Mittaa voi pieneen teräskattilaan ja kuumenna pienellä lämmöllä, kunnes voi on ruskistunut. Lisää korianterinsiemenet ja murskattu valkosipulinkynsi. Pidä voi lämpimänä.

4. Sulata kaksi ruokalusikallista voita paistinpannulla ja paista siinä ruusukaaleja, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Valuta pasta ja sekoita joukkoon ruskistettu voikastike. Lisää lopuksi ruusukaalit ja tarjoa ruusukaalipasta heti.

Lisää herkullisia ideoita