Lehtikaalipasta

Lehtikaalipasta

20 minuuttia
Lehtikaalipasta on herkullinen, helppo ja nopea kasvisruoka. Valmista lehtikaalipasta jo tänään ja nauti maukkaasta, vitamiinipitoisesta superfoodista: lehtikaalista!
https://www.arla.fi/reseptit/lehtikaalipasta/

Tee näin:

Lehtikaalipasta
  • Aloita valmistamaan lehtikaalipasta keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Leikkaa lehtikaalista paksuin ruoto pois ja silppua lehdet.
  • Lisää silputtu lehtikaali, ruokakerma ja fondi kattilaan. Kiehauta ja purista valkosipuli joukkoon.
  • Hauduta vielä noin 3 minuuttia koko ajan sekoittaen.
  • Lisää juustoraaste vähitellen lehtikaalipastan kastikkeeseen ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kokoa lehtikaalipasta sekoittamalla juustoinen lehtikaalikastike pastan joukkoon.
  • Viimeistele lehtikaalipasta ripottelemalla pinnalle kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. Tarjoile valmis lehtikaalipasta esimerkiksi patongin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Lehtikaalipasta
Tagliatellea (pasta linguine)
300 g
Lehtikaalia
250 g
2 dl
Kasvisfondia
1 rkl
Valkosipulinkynsi
1
1½ dl
Suolaa
½ tl
Ripaus mustapippuria
Kurpitsansiemen
2 rkl
Auringonkukansiemeniä
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Sadonkorjuupasta
25 minuuttia
Sadonkorjuupasta
(5)