Lehtikaalipasta

Lehtikaalipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

20 minuuttia

Herkullinen lehtikaalipasta on helppo ja nopea kasvisruoka. Lehtikaali on maukas superfood, joka sisältää paljon vitamiineja. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita lehtikaalipasta keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa lehtikaalista paksuin ruoto pois ja silppua lehdet.
  3. Lisää silputtu lehtikaali, ruokakerma ja fondi kattilaan. Kiehauta ja purista valkosipuli joukkoon.
  4. Hauduta vielä noin 3 minuuttia koko ajan sekoittaen.
  5. Lisää juustoraaste vähitellen ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Sekoita kastike pastan joukkoon.
  7. Viimeistele lehtikaalipasta ripottelemalla pinnalle kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä. Tarjoile valmis lehtikaalipasta esimerkiksi patongin kanssa.

Katso myös nämä