Runebergin torttu
    Runebergintorttu on mantelilla tai rommilla maustettu leivonnainen, jota yleensä koristaa vadelmahillonokare ja sokerikuorrute.
    Ainekset
 18 palaa 
| 200 g | |
 Fariinisokeria   | 1½ dl | 
 Sokeria   | ½ dl | 
 Kananmunat   | 2 | 
| 1 dl | |
 Vehnäjauhoa   | 2½ dl | 
 Korppujauhoa   | 2 dl | 
 Mantelirouhetta   | 1 dl | 
 Leivinjauhetta   | 2 tl | 
 Kardemummaa   | 1 tl | 
 Tippaa karvasmanteliöljyä tai aromia   | 
Pinnalle
 Paistonkestävää vadelmamarmeladia   | 
|---|
Sokerikuorrute
 Tomusokeria   | 1 dl | 
|---|---|
 Sitruunamehua tai vettä   | n. 1 rkl | 
Tee näin:
 Arvioi resepti 
Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
Kommentit