Rapupasta

Rapupasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Herkullinen rapupasta saa veden kielelle ja vatsan täyteen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g jokiravunpyrstöjä liemessä
  • 300 g tuorepastaa, esim. tagliatellea
  • 1 tlk kokonaisia tomaatteja, 400 g
  • 1 nippu tilliä
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ( ½ tl tillinsiemeniä )

Tee näin:

Tee näin:

Valuta ravunpyrstöt. Keitä pasta. Valuta tomaatit. Hienonna tilli. Laita kasariin tomaatit, puolet tillistä, crème fraiche ja tillinsiemenet. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Riko tomaattien rakenne karkeasti haarukalla. Lisää ravut ja keitä puoli minuuttia. Ripottele päälle loput tillistä. Tarjoa pastan kanssa.

Lisää herkullisia ideoita