Raparperi-valkosuklaamuffinit

Raparperi-valkosuklaamuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Raparperi-valkosuklaamuffinit – raparperin kirpeyden ja valkosuklaan makeuden kesäisen herkullinen sinfonia. Oletko vielä kokeillut?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita raparperi-valkosuklaamuffinien valmistus laittamalla uuni lämpenemään 200°C asteeseen.
2. Paloittele valkosuklaa pieniksi paloiksi esimerkiksi veitsellä.
3. Vatkaa voi ja sokeri kulhossa kuohkeaksi massaksi.
4. Lisää voi-sokeriseokseen kananmunat yksi kerrallaan, välissä sekoittaen.
5. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään kulhossa.
6. Sekoita jauhot voiseokseen ja lisää joukkoon vielä ⅔ pieneksi pilkotusta valkosuklaasta
7. Kaada tai nostele lusikalla taikinaa 12 muffinimuottiin.
8. Paloittele raparperin varret sopivan pituisiksi paloiksi. Pyörittele raparperin palat lopussa valkosuklaasta ja aseta ne muffinien päälle.
9. Paista raparperi-valkosuklaamuffinit uunin keskitasolla 12-15 min.
10. Ota valmiit raparperi-valkosuklaamuffinit uunista ja anna niiden jäähtyä.

Ripottele halutessasi siivilän läpi tomusokeria raparperi-valkosuklaamuffinien päälle koristeeksi ennen tarjoilua.

Vinkki

Nämä muffinit maistuvat erityisen hyvältä lämpiminä.

Lisää herkullisia ideoita