Rahkavoitaikina

Rahkavoitaikina

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Rahkavoitaikina sopii mainiosti makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Valmista taikina ajoissa ennen leipomista, jotta se ehtii tekeytyä. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 annos

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Sekoita rahka ja pehmeä voi tasaiseksi.
2. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos nopeasti sekoittaen tasaiseksi taikinaksi.
3. Anna rahkavoitaikinan kovettua jääkaapissa vähintään 30 min.

Lisää herkullisia ideoita