Rahkapiirakka
1 tunti 45 minuuttia
Jälkiruoka

Mehevä rahkapiirakka on pääsiäisreseptien suosikki, eikä suotta! Tällä ohjeella onnistuu vuoan lisäksi myös kokonainen pellillinen rahkapiirakkaa.

Ainekset
1 pellillinen
Rahkapiirakka
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa | 2½ dl |
---|---|
Ps kuivahiiva | 1 |
Sokeria | 0,7 dl |
Kardemummaa | 1 rkl |
Kananmuna | ½ |
Suolaa | ½ tl |
Vehnäjauhoja | 6½ dl |
75 g |
Täyte
Maitorahkaa | 250 g |
---|---|
1 dl | |
Pientä kananmunat | 2 |
Rusinaa | 1½ dl |
Luomu sitruunankuori raastettu | 1 |
Sokeria | 1½ dl |
Vaniljasokeria | 0,25 tl jauhettua vaniljaa TAI 1 tl |
Voiteluun
Kananmuna | ½ |
---|
Tee näin:
Rahkapiirakka
Valmista täyte ja paista rahkapiirakka
Arvioi resepti
Tuplaamalla ohjeen saat pellillisen piirakkaa 50 cm leveään uuniin.
Jos haluat saada jatkettua sitruunaista makua aikuiseen malliin, voit liottaa rusinoita tunnin verran limoncello-liköörissä.
Tämän reseptin on luonut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit