Purkkisalaatti

Purkkisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Ota raikas purkkisalaatti mukaan picnicille ja muihin kesärientoihin. Salaatti kootaan kerroksittain purkkiin, jolloin kaikki vihannekset pysyvät rapsakoina.

Ainekset

Annokset

  • 400 g broilerinfileetä
  • 200 g pennepastaa
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • 2 keltaista paprikaa
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 rasia baby-pinaattia
  • 1 prk Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • ½ sitruuna
  • suolaa
  • currya
  • chilimausteseosta
  • pippuria

Tee näin:

Tee näin:

1. Keitä pasta suolatussa vedessä ja jäähdytä siivilässä kylmän veden alla. Kaada pastat takaisin kattilaan ja sekoita öljy joukkoon, jotta pastat eivät tartu toisiinsa.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paahda pähkinöitä pienessä vuoassa noin 5 minuuttia.

3. Paista broilerifileet kauniin ruskeiksi ja kypsäksi pannulla. Paloittele ronskisti suupaloiksi. Ripauta suolaa ja mausteita palojen päälle.

4. Pilko paprikat ja halutessasi puolita kirsikkatomaatit. Puolita punasipuli ja tee siitä ohuita siivuja pituussuunnassa.

5. Voit koota salaatin joko yhteen isoon tai neljään pienempään lasipurkkiin. Aloita puristamalla sitruunamehua purkin pohjalle ja ripauttamalla perään hyppysellinen suolaa.

6. Laita pastat alimmaiseksi, kermaviili seuraavaksi ja sitten broilerit.

7. Kokoa vihannekset ja pähkinät haluamassasi järjestyksessä, mutta jätä pinaatin lehdet kuitenkin päällimmäiseksi.