Puolukkarahka

10 minuuttia Jälkiruoka Välipala Aamupala
(11)
Kommentit
Puolukkarahka

Raikas puolukkarahka on helppo valmistaa ja maistuu kaikenikäisille. Käytä puolukkarahkaan syksyn tuoreita puolukoita tai pakastettuja marjoja.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/puolukkarahka/

Ainekset

4 annosta
Kuohukermaa
2 dl
Maitorahkaa
250 g
Tuoreita tai pakastepuolukoita
3½ dl
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 tl

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan puolukkarahka vaahdottamalla ensiksi kerma. Lisää kermavaahtoon sokeri ja vaniljasokeri.
  • Lisää maitorahka. Viimeistele puolukkarahka lisäämällä puolukat kerma-rahkaseokseen. Tarkista maku.
  • Koristele valmis puolukkarahka puolukoilla.
  • Nauti puolukkarahka aamu- tai välipalana! Puolukkarahka sopii myös jälkiruoaksi.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet