Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko on oiva lisuke arjen ruokapöytään! Makumaailmaltaan punajuurilaatikko sopii myös joulupöytään. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita punajuurilaatikko käsittelemällä ensiksi punajuuret. Kuori ja raasta punajuuret.
  • Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli ja punajuuret voissa paistinpannussa muutaman minuutin ajan. Siirrä kulhoon.
  • Lisää murusteltu Castello sinihomejuusto, crème fraîche ja mausteet kulhoon sipulin ja punajuurien kanssa.
  • Sekoita punajuurilaatikon ainekset keskenään tasaiseksi.
  • Levitä seos voideltuun uunivuokaan ja paista punajuurilaatikko 200 asteessa n. 50 minuuttia.
  • Tarjoile valmis punajuurilaatikko lisukkeena. Makumaailmaltaan punajuurilaatikko sopii myös joulupöytään muiden laatikoiden seuraksi.
Valmis!
Reseptin tekijä

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut -blogin Henna.

Ainekset

Punajuuria
600 g
Sipuli
1
2 rkl
75 g
200 g
Suolaa
1 ripaus
Rouhittua mustapippuria
1 ripaus
Lisää herkullisia ideoita
Kasviskiusaus
60+ min
Kasviskiusaus
(6)