Punajuurikiusaus

Punajuurikiusaus

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

60+ min

Herkullinen punajuurikiusaus on mainio talviruoka, joka ei sisällä lihaa ja sopii kasvissyöjälle. Punajuurikiusaus toimii myös lihan lisukkeeksi. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita punajuurikiusauksen valmistaminen pesemällä punajuuret ja keittämällä ne kypsiksi suolatussa vedessä. Jäähdytä. Kuori ja leikkaa tikuiksi. Kuutioi ananas. Leikkaa sinihomejuusto paloiksi.
2. Voitele laakea uunivuoka ja laita punajuuritikut, ananaskuutiot ja sinihomejuusto vuokaan kerroksittain. Sekoita ruokakerman joukkoon hunaja, salvia, mustapippuri ja suola. Kaada nestettä punajuurikiusauksen päälle niin, että juurekset juuri ja juuri peittyvät. Paista punajuurikiusaus 175 asteessa noin 1 -1 ½ tuntia, kunnes neste on imeytynyt.

Lisää herkullisia ideoita