Pot au feu mausteisista makkaroista

Pot au feu mausteisista makkaroista

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pot au feu, eli lihapata, on tunnetuin ruokalaji Ranskassa ja sitä valmistetaan yleensä sunnuntaisin. Herkullinen pyhäruoka, joka maistuu koko perheelle!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 mausteista makkaraa, n. 300 g
  • 4 palsternakkaa
  • 4 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl Arla Ingmariinia
  • 5 dl lihalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 pientä purjoa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • rakuunaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuori juurekset ja leikkaa ne palasiksi. Kuori sipuli ja hienonna se karkeaksi. Kuullota sipuli rasvassa padassa. Lisää juurekset, lihaliemi ja laakerinlehdet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Leikkaa makkara ja purjosipulit palasiksi. Lisää ne pataan ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia. Lisää nokare crème fraichea padan päälle tarjoiltaessa.

Lisää herkullisia ideoita