Possupata joulumaustein

Possupata joulumaustein

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Talvi on ruokaisten ja lämmittävien pataruokien aikaa. Tämä herkullinen possupata luo joulun tuoksua ja tuntua kotiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 600 g porsaan sisäfileetä
  • ½ dl rusinoita
  • 1 purjo
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 rkl konjakkia
  • 2 rkl vasikanfondia
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl suolatonta soijakastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha paksuiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi purjo. Mausta lihaviipaleet suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista lihapalat. Ota lihapalat pois ja paista purjo pannulla. Kuumenna isossa paistokasarissa kerma ja lisää kaikki mausteet sekä rusinat. Lisää pannulle myös lihapalat ja purjo. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoa perunoiden ja chutneyn kanssa.

Lisää herkullisia ideoita