Possupata joulumaustein

Possupata joulumaustein

Talvi on ruokaisten ja lämmittävien pataruokien aikaa. Tämä herkullinen possupata luo joulun tuoksua ja tuntua kotiin.

Tee näin:

  • Leikkaa liha paksuiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi purjo. Mausta lihaviipaleet suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi pannulla ja ruskista lihapalat. Ota lihapalat pois ja paista purjo pannulla. Kuumenna isossa paistokasarissa kerma ja lisää kaikki mausteet sekä rusinat. Lisää pannulle myös lihapalat ja purjo. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoa perunoiden ja chutneyn kanssa.
Valmis!

Ainekset

Porsaan sisäfilee
600 g
Rusinoita
½ dl
Purjo
1
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
½ tl
2 rkl
2 dl
Konjakkia
2 rkl
Vasikkafondia
2 rkl
1 tl
Kanelia
1 tl
Suolatonta soijakastiketta
1 tl
Lisää herkullisia ideoita