Pizzapohja täysjyväjauhoista

Pizzapohja täysjyväjauhoista

Tee pizzasta entistä maukkaampi, ja myös hieman terveellisempi, valmistamalla sen pohja täysjyväjauhoista. Lisää vain makusi mukaiset täytteet, paista ja nauti!
Valmis!
Vinkki

Vinkkejä: Pizzapohjia voidaan käyttää myös pannupizzoihin, ilman esikypsytystä. Tai voit tehdä litteitä pizzoja 2 kpl, joiden halkaisija on noin 32 cm.

Taikina voidaan myös käyttää focaccian tekoon. Kauli taikinasta noin 30 x 30 cm ja aseta se leivinpaperille uunipellille. Paina painumia taikinaan sormin. Laita pari ruokalusikallista oliiviöljyä taikinalle, ripottele hieman suolaa ja halutessasi pieniä rosmariininoksia. Paista focaccia 250 °C:ssa uunin keskiosassa noin 18 minuuttia.

Vinkki

Kokeile myös perinteistä pizzapohjaa, joka valmistuu kokonaan vehnäjauhoista.

Ainekset