Pestopiirakka

Pestopiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pestopiirakka on oiva vierastarjottava tai runsaampi välipala omiin herkutteluhetkiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Pohja

Täyte

  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 3 kananmunaa
  • 1¾ dl Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 1 dl Arla kuohukermaa
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Nypi voi ja jauhot tasaiseksi massaksi. Lisää rahka ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 23 cm piirakkavuokaan. Pistele taikinaan reikiä haarukalla. Anna taikinan seistä jääkaapissa 30 min. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna basilika. Sekoita keskenään kananmunat, rahka, kerma, juusto, suola, pippuri, valkosipuli ja basilika. Paista piirakkapohjaa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Ota pohja ulos uunista, kaada täyte piirakkapohjaan ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Paista uunin keskiosassa vielä 35-40 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita