Persimon-matcha-cupcaket
1 tunti
•
Persimon-matcha-cupcaket eli kuppikakut ovat mehukkaita vitamiinipommeja talviseen kahvipöytään. Persimonien sesonkikausi on lokakuusta tammikuuhun. Tutustu reseptiin!
Tee näin:
Valmista hillo
Valmista cupcaket
Valmista kuorrute ja viimeistele cupcake-leivokset
Vinkki
Hilloa jää hieman yli leivosten koristelun jälkeen, mutta sitä voi käyttää jälkiruokien lisäksi myös vaikkapa jogurtin seassa. Säilytä hillo jääkaapissa.
Ainekset
Persimon-hillo:
Persimonia
|
2 |
---|---|
Vettä
|
¼ dl |
Sokeria
|
¾ dl |
Taikina
100 g | |
Kananmuna
|
1 |
¾ dl | |
Fariinisokeria
|
1½ dl |
Vehnäjauhoja
|
3 tl |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Suolaa
|
½ tl |
Matcha-kuorrute:
200 g | |
Tomusokeri
|
6 dl |
1 rkl | |
Vaniljasokeria
|
1 tl |
Matcha vihreäteejauhetta
|
2 tl |