Perinteiset korvapuustit

Perinteiset korvapuustit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(11)

Nämä korvapuustit ovat kuin oman äidin leipomat! Mehevät korvapuustit maistuvat vaikkapa kylmän maidon kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 40 kpl

Pullataikina

Korvapuustien täyte

Voiteluun ja koristeluun

  • 1 kananmuna
  • raesokeria

Tee näin:

Tee näin:

Murenna hiiva isoon kulhoon. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää mukaan maito ja lämmitä seos noin 37 asteeseen. Kaada lämmitetty voi-maitoseos hiivan päälle ja sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää kulhoon suola, sokeri, kardemumma ja lähes kaikki jauhot. Alusta taikinaa, kunnes se pehmenee ja on joustava. Anna taikinan kohota liinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita keskenään täytteen ainekset. Vaivaa pullataikinaa kevyesti jauhotetulla alustalla. Jaa sitten taikina kahteen osaan ja rullaa osat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi, jotka ovat mitoiltaan noin 30x45 cm. Jaa täyte tasaisesti levyille. Rullaa levyistä tiukat rullat, jätä levyjen saumat alaspäin. Leikkaa sitten veitsellä tai saksilla rullista noin 5-7 sentin levyisiä korvapuusteja. Aseta korvapuustit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Anna puustien kohota leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Voitele lopuksi pullat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista puusteja uunin keskiosassa noin 8-10 minuuttia. Anna valmiiden pullien jäähtyä ritilällä leivinliinan alla. Nauti!

Korvapuustit

Lisää herkullisia ideoita