Pastaa ja naudanlihaa

Pastaa ja naudanlihaa

Naudanlihapasta on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin hetkiin. Tarjoile pasta tuoreen leivän kera.
https://www.arla.fi/reseptit/pastaa-ja-naudanlihaa/

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Suikaloi liha ohuiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mausta liha suolalla ja paista voissa paistinpannulla. Lisää sipuli ja paista vielä hetki. Sekoita creme fraiche, vesi, fondi ja öljy. Lisää seos pannulle. Keitä vielä 2-3 minuuttia. Sekoita pinaatti ja 1 rkl voita juuri keitetyn pastan joukkoon ja tarjoile kastikkeen kera.
Valmis!

Ainekset

Pastaa
300 g
Naudanlihaa
300 g
Sipuli
1
Suolaa
½ tl
2 rkl
2 dl
Timjamia
1 tl
Sitruunamehua
2 tl
Vettä
1 dl
Lihaliemifondia
1 rkl
Tryffeliöljyä
1 tl
Pinaattia
70 g
Lisää herkullisia ideoita