Pastaa ja naudanlihaa

Pastaa ja naudanlihaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Naudanlihapasta on helposti ja nopeasti syntyvä herkkuruoka niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin hetkiin. Tarjoile pasta tuoreen leivän kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Suikaloi liha ohuiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mausta liha suolalla ja paista voissa paistinpannulla. Lisää sipuli ja paista vielä hetki. Sekoita creme fraiche, vesi, fondi ja öljy. Lisää seos pannulle. Keitä vielä 2-3 minuuttia. Sekoita pinaatti ja 1 rkl voita juuri keitetyn pastan joukkoon ja tarjoile kastikkeen kera.