
Paistettua limelohta ja pastaa
Herkullinen ja maukas lohi saa pirteän lisän limestä!
Ainekset
Annokset
- 3 l vettä
- suolaa
- 300 g täysjyväpastaa
- 400 g parsakaalin nupput (varren voi käyttää suikaloituna)
- 2 sipulia silputtuna
-
1 tl Arla Meijerivoita
- 2 limeä
- 4 nahatonta palaa lohifileetä, n. 400 g
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria
- 100 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria
- 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna
Koristeluun
- tuoretta basilikaa
Tee näin:
Tee näin:
Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Lisää parsakaalipalat ja keitä vielä noin 3 minuuttia. Ota talteen 2 dl keitinvettä ja kaada pasta lävikköön. Sulata voi pannulla ja halkaise limet. Laita limet leikkuupinta alaspäin pannulle. Paista noin minuutti ja nosta pois. Paista lohipaloja pari minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitinvesi kattilaan ja lisää juusto, vihannekset ja pasta. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Sekoita ja tarjoa pasta lohen ja limelohkojen kera.