Paistettua limelohta ja pastaa

Paistettua limelohta ja pastaa

Arvioi

(3)

Herkullinen ja maukas lohi saa pirteän lisän limestä!

Ainekset

Annokset
  • 3 l vettä
  • suolaa
  • 300 g täysjyväpastaa
  • 400 g parsakaalin nuppuja (varren voi käyttää suikaloituna)
  • 2 sipulia silputtuna
  • 1 tl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 limeä
  • 4 nahatonta palaa lohifileetä, n. 400 g
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 100 g Arla Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl tuoretta basilikaa silputtuna

Koristeluun

  • tuoretta basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Lisää parsakaalipalat ja keitä vielä noin 3 minuuttia. Ota talteen 2 dl keitinvettä ja kaada pasta lävikköön. Sulata voi pannulla ja halkaise limet. Laita limet leikkuupinta alaspäin pannulle. Paista noin minuutti ja nosta pois. Paista lohipaloja pari minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitinvesi kattilaan ja lisää juusto, vihannekset ja pasta. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Sekoita ja tarjoa pasta lohen ja limelohkojen kera.