Paistettua limelohta ja pastaa

Paistettua limelohta ja pastaa

Herkullinen ja maukas lohi saa pirteän lisän limestä! Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Lisää parsakaalipalat ja keitä vielä noin 3 minuuttia. Ota talteen 2 dl keitinvettä ja kaada pasta lävikköön. Sulata voi pannulla ja halkaise limet. Laita limet leikkuupinta alaspäin pannulle. Paista noin minuutti ja nosta pois. Paista lohipaloja pari minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitinvesi kattilaan ja lisää juusto, vihannekset ja pasta. Mausta suolalla, pippurilla ja basilikalla. Sekoita ja tarjoa pasta lohen ja limelohkojen kera.
Valmis!

Ainekset

Vettä
3 l
Täysjyväpastaa
300 g
Parsakaalin nuppuja (varren voi käyttää suikaloituna)
400 g
Sipuleita silputtuna
2
1 tl
Limettejä
2
Nahatonta palaa lohifilee, n. 400 g
4
Mustapippuria
Arla® Valkosipuli & Yrtit -tuorejuustoa
100 g
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
Tuoretta tuoretta basilikaa silputtuna
1 dl
Koristeluun
Tuoretta tuore basilika
Lisää herkullisia ideoita
Lime-lohipasta
15 minuuttia
Lime-lohipasta
(37)