Parsa uunissa ja appelsiinikastike

Parsa uunissa ja appelsiinikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

15 minuuttia

Parsa uunissa on valloittava kevät herkku, joka on myös helppo valmistaa. Tarjoile paahdetut parsat appelsiinikastikkeen kanssa. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 2 (à 450 g) parsaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Appelsiinikastike:

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan parsa uunissa kuumentamalla puhdas uunipelti 200 asteessa. Huuhdo sillä välin parsat ja napsauta kova kanta poikki. Siisti katkaistu pää veitsellä. Pyöräytä parsat öljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
2. Levitä parsat pellille ja paahda parsat uunissa ylätasolla 8-10 minuuttia, kunnes parsat ovat saaneet hieman väriä, mutta ne ovat vielä sisältä rapsakoita.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa uunissa paahdetun parsan kanssa. Parsa uunissa on herkullinen vaihtoehto keitetyille parsoille.

Vinkki

Voit suojata uunipellin foliolla.

Lisää herkullisia ideoita