Punaista paprika
|
5 |
---|---|
400 g | |
Kananmunaa
|
2 |
Hapanjuurileipä
|
4 siivua |
Vihersalaattia
|
|
Puolikas ruukku salvian lehteä
|
|
Rypsiöljy
|
3 dl |
Täytetyt paprikat saattavat olla monipuolisin ruokalaji, jota olet koskaan kokeillut. Valmista niitä satsi seuraaviin illanistujaisiin, brunssille tai lauantai-iltapäiväksi perheen tai ystävien kanssa.
Paprikat voidaan täyttää millä tahansa sulavalla juustolla ja maustaa lähes kaikilla yrteillä. Ne voidaan täyttää myös lihalla, couscousilla, quinoalla tai muilla viljoilla, erilaisilla vihanneksilla tai ehkä kaikkein klassisimmalla täytteellä - maustetulla riisillä. Muista vain, että täytteet on kypsennettävä ennen kuin ne lisätään raakoihin paprikoihin.
Kaikenmuotoiset ja -kokoiset täytetyt paprikat tuovat väriä, makua ja hauskuutta alkupalapöytään. Jos haluat sormi- tai haarukkaruokaa, jota on helppo syödä myös seisaaltaan, valitse pienempiä lajikkeita tai leikkaa paprikat paloiksi ennen niiden täyttämistä ja paistamista.
Suuret paprikat, jotka on täytetty riisillä, juustolla, pavuilla, couscousilla, quinoalla tai muilla viljoilla, ovat yksinkertainen ja erityinen ruokalaji kasvisruokailijoille. Ja mikä parasta, niitä on helppo muunnella. Rapea salaatti ja raikas, lämmin leipä tekevät ateriasta täydellisen. Muista kypsentää täytteet ennen kuin täytät ne raakoihin paprikoihin.