Pekoni-sienitäytteiset paprikat

Pekoni-sienitäytteiset paprikat

Pekoni-sienitäytteiset paprikat tekevät herkullisuudellaan lähtemättömän vaikutuksen ja varmistavat paikkansa kesäisessä ruokapöydässä.
https://www.arla.fi/reseptit/pekoni-sienitaytteiset-paprikat/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet. Aseta puolikkaat leivinpaperille uunipannulle. Pane paprikat uuniin kypsymään 10 minuutiksi. Valmista sillä aikaa täyte. Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista sienet ja sipuli rasvassa kuumalla pannulla. Ripota päälle jauhot ja lisää smetana. Kiehauta ja nosta pannu levyltä. Täytä paprikat sieniseoksella. Paista pekoniviipaleet nopeasti pannulla. Valuta viipaleet talouspaperin päällä. Nosta sitten yksi viipale jokaisen paprikapuolikkaan päälle. Kuumenna paprikat vielä uunissa ja tarjoa sellaisenaan salaatin ja leivän kanssa tai muun ruoan lisäkkeenä.
Valmis!

Ainekset

Vihreää paprika
4
Täyte
Tuoreita muscovadosokeria, 400 g
1 l
Sipuli
1
Valkosipulinkynsiä
2
2 rkl
Vehnäjauhoa
2 tl
Arla® Lempi Smetanaa, 120 g
1 prk
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
½ tl
Päälle
Pkt pekoniviipaletta
1