Pannupihvi

Pannupihvi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Pannupihvi on kotiruokien herkullinen klassikko, joka tarjoillaan yleensä paistetun sipulin, perunamuusin, kasvisten ja kermakastikkeen kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 4 rkl korppujauhoja
  • 1½ dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • ½ sipuli
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Paistetut sipulit

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja leikkaa sipulit lohkoiksi. Laita ne uuninkestävään vuokaan ja sekoita joukkoon timjami, suola, sokeri ja hieman oliiviöljyä. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Anna korppujauhojen turvota maidossa noin 5 minuuttia. Kuori ja hienonna tai raasta sipuli. Sekoita sipulit, kananmuna, suola, pippuri ja maito-korppujauhoseos jauhelihaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile seoksesta 8 pihviä ja paista ne voissa paistinpannulla 3-4 minuuttia per puoli. Tarjoile pannupihvit paistetun sipulin, perunamuusin, kasvisten ja kermakastikkeen kera.

Lisää herkullisia ideoita