Paksut pannukakut
•
Paksut pannukakut onnistuvat kun taikinan antaa seisoa ennen paistamista ja paistaa pannukakut keskilämmöllä. Tarjoile paksut pannukakut vaahterasiirapin kera!
Tee näin:
Vinkki
Suklaahippupannukakut: lisää taikinaan lopuksi 1 dl tummaa suklaata rouhittuna. Anna turvota ja paista normaalisti.
Ainekset
Pannukakkutaikina
Kananmunia
|
3 |
---|---|
Fariinisokeria
|
3 rkl |
Vaniljauutetta
|
½ tl |
Erikoisvehnäjauhoja
|
5 dl |
Leivinjauhetta
|
3¼ tl |
Suolaa
|
ripausta |
2 dl | |
2 dl | |
¾ dl | |
Tarjoiluun (esimerkiksi)
Vaahterasiirappia
|
2 dl |
---|---|
Hasselpähkinä-kaakaolevitettä (esim. Nutella)
|
|
Tuoreita mansikoita
|