Pähkinä-juustopizza

Pähkinä-juustopizza

Vegepizza, jossa tomaattikastikkeen sijaan käytetään maitorahkaa. Päällä rapeita pähkinöitä, granaattiomenan siemeniä ja rucolaa.

Tee näin:

Pähkinä-juustopizza
  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli pizzataikina leivinpaperille uunipellille. Levitä maitorahka pizzapohjan päälle ja ripottele päälle juusto ja pähkinät. Paista pähkinä-juustopizza uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Viimeistele vegepizza rucolalla ja granaattiomenansiemenillä.
Valmis!

Ainekset

Pähkinä-juustopizza
Valmista pizzataikinaa
400 g
250 g
200 g
Karkeaksi hienonnettua, suolattua pähkinäsekoitusta
2 dl
Rucola
30 g
Granaattiomenan siemen
1 dl
Lisää herkullisia ideoita
Pizzapohja
1 tunti
Pizzapohja
(47)