Pähkinä-juustopizza

Pähkinä-juustopizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Vegepizza, jossa tomaattikastikkeen sijaan käytetään maitorahkaa. Päällä rapeita pähkinöitä, granaattiomenan siemeniä ja rucolaa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g valmista pizzataikinaa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 200 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 2 dl karkeaksi hienonnettua, suolattua pähkinäsekoitusta
  • 30 g rucolaa
  • 1 dl granaattiomenan siemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina leivinpaperille uunipellille. Levitä maitorahka pizzapohjan päälle ja ripottele päälle juusto ja pähkinät. Paista uunin keskiosassa 10-15 minuuttia. Päällystä rucolalla ja granaattiomenansiemenillä.

Vinkki

Tee oma pizzataikina. Ohjeen löydät täältä www.arlaingman.fi/reseptit.