Paahdetut punajuuret

Paahdetut punajuuret

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 tunti

Paahdetut punajuuret toimivat mainiosti niin alkuruokana kuin herkullisena lisukkeena. Ne sopivat myös joulupöytään. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 500 g karkeaa suolaa
  • 8 pientä punajuurta

Sinihomejuustotäyte

  • 2 rkl tuoretta silputtua rosmariinia
  • 1 maustemitallinen vasta rouhittua mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

1. Laita uuni lämpenemään 225°C asteeseen. Kaada karkea suola uunivuoan pohjalle.
2. Asettele punajuuret uunivuokaan suolapedille. Valmista paahdetut punajuuret uunissa paistamalla niitä uunin keskitasolla noin 1 tunnin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.
3. Murenna sinihomejuusto ja sekoita créme faîchen joukkoon.
4. Ota punajuuret uunista ja leikkaa niiden yläosaan ristiviilto ja purista punajuuria hiukan auki.
5. Laita muutaman lusikallinen sinihomejuustotäytettä jokaisen punajuuren päälle. Täydennä paahdetut punajuuret ja ripottele päälle vielä vähän rosmariinia ja pippuria.
6. Tarjoile paahdetut punajuuret lisukkeena tai vaikkapa joulupöydässä.

Lisää herkullisia ideoita