Omena-punakaalichutney

Omena-punakaalichutney

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Omena-punakaalichutney vie sinut intialaisen makumaailman sydämeen.

Ainekset

Annokset
  • 2 omenaa
  • 200 g punakaalia
  • 1 punasipuli
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl rusinoita
  • 1 tl sambal oelekia
  • 1 pienen sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 dl fariinisokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1½ dl kanalientä
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Pese omenat hyvin ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Halkaise ja viipaloi sipuli. Suikaloi kaali ja leikkaa suikaleet paloiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista kasviksia sekoitellen miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää loput ainekset pannulle ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa lämpimänä.