Omena-punakaalichutney

Omena-punakaalichutney

Omena-punakaalichutney vie sinut intialaisen makumaailman sydämeen.

Tee näin:

  • Pese omenat hyvin ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Halkaise ja viipaloi sipuli. Suikaloi kaali ja leikkaa suikaleet paloiksi. Kuumenna voi pannulla ja paista kasviksia sekoitellen miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää loput ainekset pannulle ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa lämpimänä.
Valmis!

Ainekset

Omenaa
2
Punakaalia
200 g
Punasipuli
1
50 g
Rusinoita
1 dl
Sambal oelekia
1 tl
Pienen sitruunan raastettu kuori ja mehu
1
Fariinisokeria
1 dl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Kanalientä
1½ dl
Kanelia
½ tl
Suolaa
½ tl
Lisää herkullisia ideoita