Omena-rusinachutney

Omena-rusinachutney

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Omena-rusinachutney on helppo valmistaa ja maistuu aina.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 l

  • 600 g omenoita
  • 2 sipulia
  • 1 dl ruokosokeria
  • ½ dl vaaleaa viinietikkaa
  • 1 kanelitanko
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rusinoita

Tee näin:

Tee näin:

Poista omenoista siemenkodat ja leikkaa ne palasiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 40 minuuttia. Laita chutney lämmitettyihin lasipurkkeihin ja sulje kannet. Säilytä viileässä. Säilyy 3-6 kuukautta.